Wired puntua el millor vídeo de la història en natura animal ??

Publicat per Dreamer dilluns, 1 de desembre del 2008







La revista Wired - de les millors en divulgació científica- ha premiat recentment com a millor vídeo de la història sobre animals a un reportatge fet al Parc Nacional Kruger. Es tracta d'un episodi de lluita entre un petit búfal i la seva manada amb un grup de lleons, amb el sorprenent final de la victoria de la cria d'aquest herbívor. Els directors del vídeo han estat David "Buzz" Budzinski i Jason Schlosberg.


Podem cuestionar-nos el fet d'aquest premi. Pero el cas es que els seus directors han fet una campanya fora del corrent, amb merchandissing i ressò mundial de al premsa escrita inclosos , per difondre aquest clip. Altres plataformes com Yahoo Videos s'han fet ressó i han posat al seu canal l'esmentat video on també ha generat força pol.lèmica.


El cas es que, com diuen alguns comentaris, es tracta d'una pel.lícula feta a un parc nacional africà on les bèsties estan acostumades al contacte humà, el qual les perjudica en el seu comportament ja que modifica alguns hàbits, com poden ser la relació vícitima-depredador. Sigui com sigui, es un video que ha batut records arreu. Des de que National Geographic el poses el passat maig del 2008 en línia, milers i milers de persones l'han vist per la xarxa.  Seràs l'únic que no ho ha fet ?.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com