El Director de la Biblioteca Univesitària de la UCM, José Antonio Magán Walls ha comunicat la recent apertura de la interficie beta per cercar els primers 25.000 llibres de la Universidad Complutense de Madrid anteriors a 1860.



Durant 6 mesos s’han escannejat conjuntament amb Google molts documents que s’afegeixen al mes del milió de llebres a texts complet i lliures de drets d’autor que les biblioteques participants en el Projecte de Cerca de Llibres de Google han posat ja a disposició del públic en general.



Amb això es preten contribuir a millora l’accés als continguts de les biblioteques per part dels investigadors i per extensió a tota la societat. Formen part d'aquest projecte diferents biblioteques dels USA, Europa, Espanya. A Catalunya la participació es fa mitjançant un consorci que lidera la Biblioteca de Catalunya.




Que hi podeu trobar com a veterinaris: "Instituciones de Albeyteria" / Garcia Cabero; "Verdadera Albeyteria" / Garcia Conde; "Obras de Albeyteria" / Martin Arredondo .... per citar-ne només unes quantes de les moltes obres que es troben a punt de ser consultades i descarregades... I si no sou veterinaris doncs l'oferta s'amplia considerablement.


Podeu ja accedir a aquesta plataforma.

1 comentaris:

  1. Thanks for great post !

    Free Games

    Free Wallpapers

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com