The Horse, exposició a visitar a New York (del 17 maig 08 al 4 gener 09)

Publicat per Dreamer dilluns, 19 de maig del 2008

l'American Museum of Natural History ha programat una exposició titulada "The Horse" en la que s'exploren diferents aspectes d'aquest mamífer company de l'ésser humà al llarg de gairebé totes les civilitzacions que han marcat la història de la humanitat.

Aquesta exposició no es una projecte qualsevol. Per un costat, tenim una exhibició del mon del cavall per si mateix i en relació a l'home en el que es tracten temes com "Introducció", "Evolució del Cavalls", "Cavalls i Caçadors", "Domesticació del Cavalls", "Naturalesa dels Cavalls", "Com hem condicionat els cavalls i com ens han condicionat a nosaltres", "Futur dels Cavalls", "Epileg" i ens ofereix alhora una visió en vídeo sobre l'exposició. Per l'altre l'AMNH te un programa molt cuidat en les seves exposicions i podem llegir una secció de "Recursos" en que trobarem aspectes tant significatius com: "Vols saber en que treballa un Zooarqueoleg ?"; com l'evolució ens ha condicionat i la importància de la genètica amb "The Quest of the Perfect Tomato" o "Tree of Life".

També podrem buscar artefactes relacionats amb els cavalls en bases de dades pròpies com "African Ethnography Collection", "Asian Ethnography Collection" i la "North American Ethnography Collection".

Amb tot aixó podem trobar una llista seleccionada de fonts d'informació: Llibres sobre cavalls per nens, per adults i informació a internet. A part, els organitzadors de l'exposició han preparat uns recursos específics per mestres i per nens de manera que quan el public visiti l'exposició ja vingui mes preparat per assimilar millor la informació que el museu ens ofereix. Aquesta vinculació i interrelació entre escola i museu mereix un deu !!

Els comissaris de l'exposició son Sandra Olsen (Anthropology, Carnegie Museum of Natural History, Pittsburgh, Pennsylvania) i Ross MacPhee (Division of Vertebrate Zoology, Department of Mammalogy). La primera molt coneguda pels seus treballs específics sobre la historia dels cavalls en relació a l'home al llarg de la història.
The Horse ha estat organitzada pel American Museum of Natural History, New York, en col.laboraciò amb el Abu Dhabi Authority for Culture i Heritage, United Arab Emirates; el Canadian Museum of Civilization, Gatineau-Ottawa; el Field Museum, Chicago; i el San Diego Natural History Museum.
Tingeu en compte que estan a Central Park West amb 79th Street, tot un ambient que ajuda a perdre's-hi durant tot el dia ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com