Darwin, vida i obra disseccionada a internet

Publicat per Dreamer dissabte, 17 de maig del 2008


El Dr John van Wyhe, Director de The Complete Work of Charles Darwin Online. University of Cambridge, ens envia la informació sobre la creació del portal dedicat a la vida i obra de Charles Darwin, fins ara reservat durant dècades només per a investigadors a la Biblioteca Universitària de Cambridge.



Amb aquesta fita es posen a l’abast per primer cop uns 20.000 doucuments i gairebé 90.000 imatges electròniques com mai s’havia fet amb Charles Darwin, científic cabdal en la història de la humanitat. Aquest àmpli arxiu de documents variats inclou el primer esborrany sobre la seva teoria de l’evolució, el bitllets i notes per viatjar amb el Beagle i, el llibre de cuina d’Emma Darwin, entre d’altres curiositats.


Darwin Online ha estat finançat pel Consell d'Investigació d'Arts i Humanitats i es basa en la tasca feta per la University of Cambridge's Centre for Research in the Arts, Social Sciences and Humanities (CRASSH), i amb el recolzament del Charles Darwin Trust entre d'altres instititucions.


Podeu també consultar Bibliografia sobre Darwin a les Bibliioteques Universitàries Catalanes

1 comentaris:

  1. [...] Una mostra mes detallada la podreu trobar al portal Darwin Online que ja us comentàvem en un post recent. La Fundació Charles Darwin i l’Institut Charles Darwin International son també un bon punt [...]

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com