José Manuel Gutiérrez presenta una conferència a l'Imperial College

Publicat per Dreamer dissabte, 7 de març del 2009

El professor Jorge Molero de la Unitat d'Història de la Medicina de la Facultat de Medicina de la UAB i adscrit al Centre d'Estudis d'Història de les Ciències (CEHIC) ens informa que el passat dia 5 de febrer el nostre company José Manuel Gutiérrez va impartir un seminari a l'Imperial College de Londres titulat "Laboratory medicine and change of identity in veterinary medicine in Spain at the turn of the 20th century: the birth of the “expert” vet".

Tenint en compte el gran nivell que la història de la ciència te en l'àmbit anglosaxó, i el dificil que resulta entrar en els cercles dels historiadors anglesos, aquesta es una gran notícia per tots nosaltres i per la història de la veterinària espanyola i catalana. Fins i tot podriem dir que també mundial, ja que difícilment trobarem conferències d'història de la verterinària en forums d'història de la ciència, i menys si es tracten de temes d'àmbit local i meridional com es aquest cas.

Per això ens felicitem i felicitem el treball de José Manuel Gutiérrez que, de forma callada, rigorosa i continuada; mica a mica arriba a ser conegut mes enllà de les nostres fronteres. Anims i, que la tasca portada a terme aquests anys, amb tots els premis i reconeixements aconseguits, t'estimulin a seguir amb la "feina ben feta" que has portat i portes a terme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com