International Museum of the Horse, santuari dels equidae

Publicat per Dreamer dissabte, 27 de setembre del 2008


En l’anterior post hem pogut conèixer l’existència de l’International Museum of the Horse. Es encomiable que una institució publica com la Kentuky Horse Park promoguda pel govern d’aquest estat, la seva fundació i amb el suport de la Smithosian Institution hagin promogut tot un espai dedicat al cavall amb atraccions dedicades a nens, activitats de tot tipus per passar-hi tota una jornada i també, un museu. Museu que es, a més, l’únic que en tinguem constància que esta dedicat a un animal domèstic. Potser n’hi ha d’altres, que no coneixem i que, si algun lector del blog ens ho vol precisar, estariem molt satisfets de poder donar la noticia.


En qualsevol cas podem dir que es tracta d’un museu amb un dinamisme fora de qualsevol dubte. Fins l’actualitat el museu ha promogut exposicions temàtiques com: Horse Breeds of the World, Legacy of the Horse, Horse in Sport and Recreation, Buffalo Soldiers, Draft Horse in America, Horse Racing in Japan, Calumet Farm: Five Decades of Champions i d’aqui a dos anys en prepara una que preveiem de molt interessant: “A Gift from the desert: The Art, History and Culture of the Arabian Horse”. Exposició que formarà part dels actes que es celebraran en motiu de la FEI World Equestrian Games 2010.


El IMH també ha promogut exposicions en línia com: Imperial China, All the Queen's Horses i Sculpture at the Park. Darrerament n’ha dedicat una al famós campió “Affirmed”. El museu promociona també material educatiu, una selecció de webs especialitzades i un tenda amb diferent material.


En l’actualitat es troba en obres. Pero segur que si us passeu per Lexington (google maps), estat de Kentucky als USA, a tots aquells a qui estimeu i valoreu els cavalls, valdrà la pena que hi poseu els peus. Encara que sigui només per donar una ullada a aquest santuari dedicat al cavall.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com