Un podcast d'Història de la veterinària !!

Publicat per Dreamer dissabte, 1 de novembre del 2008



Doncs si, navegant per la xarxa es troben petits tresors, pàgines que pensaves que estaven excloses per als virtuosos de la tecnologia. Així ens hem trobat amb un podcast d'història de la veterinària i la medicina.

Alguns de vosaltres dire, i que es un podcast ?. Doncs penseu que el que us escriu tampoc ho tenia gaire clar ... Per ser senzills i escuets direm que (i agafant la informació de la addicitva wikipèdia) el podcast o podcasting consisteix en la creació d'arxius de so, mp3 .. i vídeo que permet difondre's a través de la sindicació de continguts en format RSS. El programa que gestioan aquests arxius es diu IPodder i el reproductor, ara si, es el ja famós IPod. Es aixi com podrem escoltar o descarregar els arxius difosos per aquests canals i escoltar-los en el nostre reproductor de mp3, cd's, ordinador ... sempre que volguem.

Potser us pica la curiositat i voleu saber a quins podcasts podrem accedir. Doncs be, no us preocupeu, teniu directoris de pods en català: Podcatalà.org , Audioencatala.org ..., i castellà: Podcastellano , Podcast-es.net entre d'altres.

En el nostre cas, el pod es diu Medicalhistory.podbean.com i esta adreçat a tots els investigadors d'historia de la veterinària i de la medicina que vulguin compartir i difondre continguts àudio. Doneu-hi una ullada, millor dit una "escombrada d'oida". Val la pena ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com