La OMS, fa seixanta anys

Publicat per Dreamer dijous, 21 de febrer del 2008

També des de Bellvitge coneixem que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) fa seixanta anys. Citem to seguit la noticia:

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) fa seixanta anys. Per commemorar l’efemèride, l’OMS ha reunit en una exposició fotogràfica un conjunt d’imatges que repassen la història de l’entitat.

L’exposició, basada en el lema de l’aniversari “La nostra salut, el nostre futur”, mostra les principals fites aconseguides en el camp de la salut pública, com ho van ser la primera vacuna contra la poliomelitis, l’atenció primària o el control del tabaquisme, entre d’altres. A banda d’oferir una mirada al passat, la mostra també es projecta cap al futur i inclou temes com la salut enfront el canvi climàtic o l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

L’exposició es va inaugurar durant l’última reunió del Consell Executiu de l’OMS celebrada el 21 de gener de 2008. Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut (7 d’abril) viatjarà a la seu de les Nacions Unides a Nova York, per retornar altra vegada a Ginebra abans de desplaçar-se a altres regions durant els mesos d’estiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com