Revistes d'Història de la Veterinària a prop teu ...

Publicat per Dreamer divendres, 24 d’octubre del 2008

Des de la Biblioteca de Veterinària de la UAB que gestiona la informació de l’ACHV ens hem dedicat a buidar els sumaris de les revistes d’història de la veterinària i afins que poden ser d’interès pels investigadors i membres de la l’ACHV. Us fem arribar els enllaços dels sumaris, que inclouen la totalitat de les col.leccions que tenim de les revistes que conservem en aquesta biblioteca.




Si esteu interessats en algun article dels que apareixen en aquests sumaris i sou membres de la comunitat universitària de la UAB cal que ho demaneu a través d’aquest formulari. En el cas de formar part d'alguna de les institucions que alimenten la base de dades de sumaris electrònics (amb el domini oficial de correu) podreu donar-vos d'alta de les revsites que us interessin i rebreu per e-mail les noves incorporacions que es vagin efectuant.


Si no sou membres de la UAB i us interessa igualment algun dels articles que hi apareixen en els sumaris heu d’omplir aquest formulari (cal prèviament que us adreceu a la vostra biblioteca pública o universitària de referència per tramitar les peticions a distància) o contacteu amb el Servei d’Obtenció de Documents de la UAB: pi@uab.cat . Sempre podeu adreçar-vos a la Biblioteca de Veterinària i fer les consultes i/o fotocòpies que us calguin.




Tingueu en compte que a les Biblioteques UAB també tenim disponibles altres revistes de matèries afins com:





i des del programa “Trobador” podreu cercar i localitzar totes les revistes electròniques disponibles a través de la xarxa UAB



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com