Dynamis, una revista d'història de la medicina ara en accés obert

Publicat per Dreamer dimecres, 29 d’octubre del 2008

La revista Dynamis amb subtítol "Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque Historiam Illustrandam"  (ISSN 0211-9536) , que edita la Universidad de Granada, en col.laboració entre el Departamento de Historia de la Ciencia UGR, Centre d'Estudis d'Història de la Ciència UAB i la División de Historia de la Ciencia de la UMH, ha posat els seus continguts en el repositori RACO (Revistes Catalanes d'Accés Obert). RACO, es una plataforma cooperativa desde la que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes o d'institucions vinculades.

La principal finalidat de RACO es augmentar la visibilitat i consulta de las revistes que inclou i difondre la producció científica i acadèmica que es publica en les revistes catalanes amb l'objectiu d'impulsar l'edició electrònica de revistes catalanes; ser la interfície que permiti la consulta conjunta de totes les revistes;i  facilitar els instruments per a la seva preservació.

Dynamis és una publicació anual formada per un volum d'extensió aproximada de 450 pàgines. Accepta treballs originals (articles, notes o documents) d'història de la medicina i de la salut o història de les ciències, escrits en qualsevol idioma de l'àmbit de la Unió Europea. Tots els originals són sotmesos a dos informes anònims de prepublicació realitzats per persones expertes. Està indexada en la major part de les bases de dades especialitzades actuals.

Podeu accedir als continguts a través del link del repositori RACO del 1981-2007 inclusiu amb un any d'embargament (el darrer número nomes als sumaris de la publicació).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Installed by CahayaBiru.com